Θα μας βρείτε!

 

Μαλαγαρδή 9 (πρώην Ρούσβελτ), Κορυδαλλός

Σκακιστικές Διοργανώσεις

στην Ελλάδα

 

Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής
Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία

Σκακιστικές Διοργανώσεις

στον κόσμο

 

Παγκόσμια Σκακιστική Ομοσπονδία
ChessBase / Σκακιστική Ειδησεογραφία
Chess24 / Σκακιστική Ειδησεογραφία

1ο Ανοικτό Τουρνουά Blitz Ε.Ε.Σ. Κορυδαλλού 2013 με Διεθνή Αξιολόγηση
Πραγματοποιήθηκε το 1ο Ανοικτό Τουρνουά Blitz Ε.Ε.Σ.Κορυδαλλού 2013 την Κυριακή 24 Μαρτίου 2013. Παρά τη μικρή συμμετοχή η προσπάθεια κρίνεται επιτυχημένη και θα επαναληφθεί στο άμεσο μέλλον.

Δείτε φωτογραφίες και την τελική κατάταξη:

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΤΣ: Ε.Ε.Σ. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - Σ.Ο. ΛΑΡΝΑΚΑΣ Εντυπώσεις

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το πρώτο διαδικτυακό ματς μεταξύ του Εκπολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Κορυδαλλού και του Σκακιστικού Ομίλου Λάρνακας.

Διαδικτυακό Σκακιστικό Ματς

Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες σε οκτώ νεανικές σκακιέρες, με ηλικίες μικρότερες από 16 έτη. Η συνάντηση έληξε ισόπαλη μετά από σπουδαία μάχη και πολλές ανατροπές, τόσο στο μέχρι στιγμής αποτέλεσμα όσο και στη θέση κάθε σκακιέρας ξεχωριστά!
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΤΣ: Ε.Ε.Σ. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - Σ.Ο. ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Μια πρωτότυπη σκακιστική εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με το Σκακιστικό Όμιλο Λάρνακας.

Το Σάββατο 5 Γενάρη 2013 και ώρα 20:30, οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες μέσω διαδικτύου, σε ένα ματς επίδειξης που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε επίπεδο συλλόγων!

σκάκι στο διαδίκτυο, internet

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Σκακιστικής Ομοσπονδίας! Παρακολουθήστε τη ζωντανή μετάδοση.

 Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα των προπονήσεων 2012-2013
Ξεκινά το Διασυλλογικό Κύπελλο "Σπ. Μπίκος"
Την Κυριακή 04-11-2012 διεξάγεται η 1η αγωνιστική του μαζικότερου κυπέλλου της Αττικής. Ο ΕΕΣ Κορυδαλλού θα συμμετάσχει με 2 ομάδες, μία στον πρώτο όμιλο και μία στο δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης.
Πρώτη Συνάντηση και Εγγραφές για την Περίοδο 2012-2013 --- Παρασκευή 14-09-2012, 19:00
Ο Σεπτέμβρης βρίσκει το Σύλλογό μας με πλήρως ανακαινισμένο εντευκτήριο! Και φέτος θα λειτουργήσουν τμήματα για όλες τις ηλικίες και δυναμικότητες.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ για την περίοδο 2012-2013. Θα λειτουργήσει στο χώρο του συλλόγου Ακαδημία Σχολικού Σκακιού με κόστος 30 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ!!!


Πρώτη Συνάντηση και Εγγραφές για την Περίοδο 2011-2012


Άλλη μια χρονιά ξεκινά με μεγάλες προσδοκίες όπως πάντα, με διάθεση για δουλειά και την υπόσχεση προς τους εαυτούς μας να χαρούμε το αγαπημένο μας άθλημα. Η πρώτη συνάντηση για φέτος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16-09-2011 και ώρα 19:00. Στη συνάντηση καλούνται να έρθουν όλοι όσοι σκοπεύουν να συμμετάσχουν στα προπονητικά κλιμάκια του Συλλόγου. Φυσικά όλα τα μέλη του Συλλόγου είναι ευπρόσδεκτα!
 
Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής Κατηγορίας 2011
 
Καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΕΕΣ Κορυδαλλού στο φετινό Πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας, δικαιώνοντας τις υψηλές προσδοκίες αθλητών, προπονητών και διοίκησης. Συγκεκριμένα η ομάδα μας κατέκτησε την 3η θέση στη σημαντικότερη εγχώρια διασυλλογική διοργάνωση!!! Μπορείτε να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα, παρτίδες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό στην επίσημη ιστοσελίδα. Επίσης αναλυτικά η απόδοση όλων των αθλητών μας ΕΔΩ. Περισσότερες φωτογραφίες από τους αγώνες και τις απονομές ΕΔΩ. Σχετικό αφιέρωμα στο ChessDom.
 
Λειτουργούν Τμήματα όλων των δυναμικοτήτων - Εγγραφές όλο το χρόνο!

Δείτε πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα προπονήσεων του Συλλόγου για την περίοδο 2010-2011. Για εγγραφές μπορείτε να τηλεφωνείτε στο σύλλογο τις ώρες των προπονήσεων, ή να μας στείλετε mail.
 
Πρώτη Συνάντηση και Εγγραφές για την Περίοδο 2010-2011

Άλλη μια χρονιά ξεκινά με μεγάλες προσδοκίες όπως πάντα, με διάθεση για δουλειά και την υπόσχεση προς τους εαυτούς μας να χαρούμε το αγαπημένο μας άθλημα. Η πρώτη συνάντηση για φέτος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11-09-2010 και ώρα 18:00. Στη συνάντηση καλούνται να έρθουν όλοι όσοι σκοπεύουν να συμμετάσχουν στα προπονητικά κλιμάκια του Συλλόγου. Φυσικά όλα τα μέλη του Συλλόγου είναι ευπρόσδεκτα!
 
Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής Κατηγορίας 2010

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα του ΕΕΣ Κορυδαλλού στο 38ο Πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής Κατηγορίας όπου κατέλαβε την 11η θέση σε σύνολο 22 ομάδων. Στο φετινό Πρωτάθλημα που διεξήχθη με πολλές ελλείψεις ομάδων της Βόρειας Ελλάδας, ο Σύλλογός μας επέδειξε την απαραίτητη σοβαρότητα κερδίζοντας τα παιχνίδια που έπρεπε. Μάλιστα δεδομένης της μεγάλης ατυχίας στους 2 τελευταίους γύρους όπου έχασε τα παιχνίδια κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια του, μπορούμε να πούμε ότι η γενικότερη εμφάνιση του ΕΕΣ Κορυδαλλού ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Δείτε πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα.
 
Προπονητικό Πρόγραμμα 2009

Με ενημέρωση όλων των σχολείων του Δήμου Κορυδαλλού για το προπονητικό πρόγραμμα του Συλλόγου ξεκινά η φετινή περίοδος. Όπως κάθε χρόνο θα λειτουργήσουν ολιγομελή τμήματα για όλες τις δυναμικότητες και όλες τις ηλικίες, με έμφαση στο αγωνιστικό σκάκι. Δείτε τη σχετική αφίσα. Καθώς και το εβδομαδιαίο πρόγραμμα.
 
Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής Κατηγορίας 2009

Με επιτυχία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η ομάδα του ΕΕΣ Κορυδαλλού στο 37ο Πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής Κατηγορίας όπου κατέλαβε την 15η θέση σε σύνολο 31 ομάδων. Το φετινό Πρωτάθλημα που για πρώτη φορά εφαρμόστηκε ελβετικό σύστημα, είχε πολλές ιδιαιτερότητες και δυσκολίες, όμως η ομάδα μας έχει αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία από την πολυετή παρουσία της στα "σαλόνια" του κορυφαίου διασυλλογικού πρωταθλήματος ώστε να μην κινδυνέψει. Μάλιστα αν στον προτελευταίο γύρο δεν είχε την ατυχία να ηττηθεί τότε θα διεκδικούσε θέση στη δεκάδα. Δείτε πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα.
 
Το blog του Συλλόγου

Ξεκίνησε να λειτουργεί το blog του συλλόγου στη διεύθυνση http://korydalloschess.gr. Σε αυτό μπορείτε να βρίσκεται τα τελευταία νέα του συλλόγου, φωτογραφίες καθώς και πληροφορίες για τους προσεχείς αγώνες. Το site του συλλόγου θα παραμείνει ενεργό με τις πιο σημαντικές δραστηριότητες του συλλόγου καθώς και για ενημέρωση για τα προγράμματα του συλλόγου.
 
Εγγραφές - Προπονήσεις 2008 - 2009

Τα μαθήματα στον ΕΕΣΚ ξεκίνησαν. Οι εγγραφές και τα μαθήματα γίνονται κάθε Παρασκευή 19.00-21.00 μέχρι τον Οκτώβριο που θα οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα.
 
Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής Κατηγορίας 2008
Με επιτυχία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η ομάδα του Ε.Ε.Σ. Κορυδαλλού στο κορυφαίο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της χώρας αφού κατετάγη 15η σε σύνολο 20 ομάδων. Με δεδομένα τα σημαντικά προβλήματα και τις ατυχίες της τελευταίας στιγμής η απόδοση της ομάδας κυμάνθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα. Δείτε λεπτομέρειες στο επίσημο Site της διοργάνωσης.
 
Διασυλλογικό Κύπελλο Αττικής Φιλίας 2008

Ολοκληρώθηκε το Διασυλλογικό Κύπελλο Αττικής Φιλίας στο οποίο ο ΕΕΣ Κορυδαλλού συμμετείχε με 2 ομάδες. Η πρώτη ομάδα κατέκτησε τη 2η θέση, ενώ η δεύτερη ομάδα ισοβάθμησε στην 3η θέση και κατετάγη 4η μετά την άρση της ισοβαθμίας. Αναλυτικά βαθμολογίες και αποτελέσματα ΕΔΩ.
 
Διασυλλογικό Κύπελλο Αττικής 2008

Ολοκληρώθηκε το Διασυλλογικό Κύπελλο Αττικής στο οποίο ο ΕΕΣ Κορυδαλλού, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, κατέλαβε τη 2η θέση, σημειώνοντας μάλιστα ισοπαλία στον τελικό!!! Αναλυτικά αποτελέσματα και παρτίδες ΕΔΩ.
 
Μικτό Νεανικό Πρωτάθλημα - Διασυλλογικά Νεανικά Κύπελλα Αττικής 2008

Ολοκληρώθηκαν τα Διασυλλογικά Νεανικά Κύπελλα Αττικής για ηλικίες μέχρι 12 και μέχρι 16 ετών, καθώς και το Μικτό Νεανικό Πρωτάθλημα Αττικής. Ο ΕΕΣ Κορυδαλλού συμμετείχε με τρεις ομάδες στο Κύπελλο Παμπαίδων [-12], μία ομάδα στο Κύπελλο Παίδων και μία ομάδα στο Μικτό Νεανικό. Αναλυτικά αποτελέσματα και παρτίδες ΕΔΩ.
 
Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής 2008

Ολοκληρώθηκαν τα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής για ηλικίες από 8 μέχρι 16 ετών που διεξήχθησαν στη Νίκαια από 02-01-2008 έως 07-01-2008. Ο ΕΕΣ Κορυδαλλού συμμετείχε σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες με 21 αθλητές και αθλήτριες από το μεγάλο φυτώριο του συλλόγου. Τη μεγαλύτερη διάκριση πέτυχε η Ελεάνα Σελιανίτη στην κατηγορία των κοριτσιών <16 όπου και κατέλαβε την πρώτη θέση! Αναλυτικά αποτελέσματα και παρτίδες ΕΔΩ.
 
Πανελλήνια Ατομικά Πρωταθλήματα Εφήβων Νεανίδων 2008

Ολοκληρώθηκαν τα Πανελλήνια Ατομικά Νεανικά για ηλικίες <18 και <20 που διεξήχθησαν στην Καλαμάτα από 02-01-2008 έως 07-01-2008. Ο ΕΕΣ Κορυδαλλού συμμετείχε σε δύο κατηγορίες στα κορίτσια <20 με την Μαρία Οικονομοπούλου η οποία κατέλαβε τη 2η θέση και στα αγόρια <18 με τον Παναγιώτη Χριστοδούλου ο οποίος κατετάγη 12ος. Αναλυτικά αποτελέσματα και παρτίδες ΕΔΩ.
 
Εσωτερικό Πρωτάθλημα Παίδων-Νεανίδων ΕΕΣ Κορυδαλλού 2007

Ο ΕΕΣ Κορυδαλλού διοργάνωσε Εσωτερικό Πρωτάθλημα Παίδων-Νεανίδων με ελβετικό σύστημα 7 γύρων από 23-12-07 έως 30-12-07 (με κενή ημέρα την 25-12-07). Έλαβαν μέρος 12 παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου. Αναλυτικά αποτελέσματα και τελική κατάταξη ΕΔΩ.
 
Διασυλλογικό Κύπελλο "Σπύρος Μπίκος" 2007

Ολοκληρώθηκε το Διασυλλογικό Κύπελλο Σπ. Μπίκος με τη συμμετοχή 81 ομάδων απ' όλη την Αττική. Φέτος για πρώτη χρονιά οι ομάδες χωρίστηκαν σε 2 ομίλους, ο πρώτος όμιλος είχε 48 συμμετοχές και ο δεύτερος 33. Ο ΕΕΣ Κορυδαλλού συμμετείχε με 2 ομάδες μία σε κάθε όμιλο. Η πρώτη ομάδα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και κατετάγη 5η, ενώ η δεύτερη που την αποτελούσαν κυρίως παιδιά από το φυτώριο του συλλόγου κατετάγη 15η.  Αποτελέσματα - Τελική Βαθμολογία
 
Μικτό Νεανικό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Αττικής 2007

Ολοκληρώθηκε το Μικτό Νεανικό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Αττικής με τη συμμετοχή 30 ομάδων απ' όλη την Αττική. Οι συνθέσεις είναι εξαμελείς και επιτρέπεται η συμμετοχή μιας ομάδας από κάθε σύλλογο. Ο ΕΕΣ Κορυδαλλού κατέλαβε την 4η θέση ύστερα από ένα άτυχο αποτέλεσμα στον τελευταίο γύρο. Αποτελέσματα - Τελική Βαθμολογία
 
ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Συνεχίζονται οι εγγραφές για την περίοδο 2007-2008 όσοι ενδιαφέρονται παρακαλούνται να προσέλθουν στο εντευκτήριο του Συλλόγου την Παρασκευή 28-09-2007 και το Σάββατο 29-09-2007 από τις 19:30 μέχρι τις 21:30.
 
Πανελλήνια Ατομικά Πρωταθλήματα Παίδων - Κορασίδων 2007

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο σκακιστής του Συλλόγου μας Άγγελος Σισμάνης κατακτώντας το Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Παίδων 2007 <16 ετών. Ικανοποιητική εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες παίκτες του ΕΕΣΚ. Επίσημο Site
 
Διασυλλογικό Κύπελλο Αττικής Φιλίας 2007

Ξεκίνησε και φέτος το Κύπελλο Αττικής Φιλίας, μια διοργάνωση στην οποία ο Σύλλογός μας τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί, με αποκορύφωμα την περυσινή κατάκτηση όχι μόνο της πρώτης αλλά και της δεύτερης θέσης. Στον πρώτο γύρο η ομάδα του ΕΕΣ Κορυδαλλού επιβλήθηκε εύκολα της ΑΕΚ με 8-0. Αποτελέσματα - Κληρώσεις
 
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kramnik Vs Topalov 2006

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Κορυδαλλού και βοηθός επικεφαλής διαιτητής στο ματς για τον παγκόσμιο τίτλο Τάκης Νικολόπουλος, περιγράφει τα γεγονότα που τάραξαν το σκακιστικό κόσμο, όπως τα είδε "εκ των έσω". Άρθρο
 
Διασυλλογικό Κύπελλο "Σπ. Μπίκος" και Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Γυναικών Αττικής 2006

Παρακολουθήστε την πορεία του Συλλόγου στα Κυριακάτικα Κύπελλα στο επίσημο site των διοργανώσεων. ΕΣΣΝΑ
 
Μικτό Νεανικό Πρωτάθλημα Αττικής 2006

Την τρίτη θέση κατέκτησε ο Ε.Ε.Σ. Κορυδαλλού. Δείτε λεπτομέρειες στο επίσημο Site της διοργάνωσης.
 
Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής Κατηγορίας 2006

Με επιτυχία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η ομάδα του Ε.Ε.Σ. Κορυδαλλού στο κορυφαίο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της χώρας αφού κατετάγη 11η σε σύνολο 16 ομάδων. Με δεδομένα τα σημαντικά προβλήματα και τις ατυχίες της τελευταίας στιγμής η απόδοση της ομάδας κυμάνθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα. Δείτε λεπτομέρειες στο επίσημο Site της διοργάνωσης.
 
Διασυλλογικά Κύπελλο Αττικής Φιλίας 2006

Ο Ε.Ε.Σ. Κορυδαλλού  για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε αήττητος το Διασυλλογικό Κύπελλο Αττικής Φιλίας. Φέτος η Δεύτερη ομάδα του συλλόγου μας, που συμμετείχε στους αγώνες, κατέκτησε τη Δεύτερη θέση, αποδεικνύοντας στην πράξη τη σε βάθος δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής και ενηλίκων του Συλλόγου. Για πρώτη φορά στα χρονικά της διοργάνωσης Πρώτη και Δεύτερη θέση καταλαμβάνονται από ομάδες του ίδιου Σωματείου. Αναλυτικά αποτελέσματα και βαθμολογίες στο site της ΕΣΣΝΑ.
 
 
Διασυλλογικά Πρωταθλήματα-Κύπελλα Παίδων και Παμπαίδων 2006

Ο Ε.Ε.Σ. Κορυδαλλού  συμμετείχε στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Παίδων και κατέκτησε την τρίτη θέση μεταξύ 17 ομάδων. Επίσης ο σύλλογός μας εκπροσωπήθηκε στο διασυλλογικό κύπελλο παμπαίδων όπου κατατάχθηκε 22ος σε σύνολο 38 ομάδων. Αναλυτικά αποτελέσματα και βαθμολογίες στο site της ΕΣΣΝΑ.
 
 
Διασυλλογικό Κύπελλο 'Σπ. Μπίκος' 2005

Ο Ε.Ε.Σ. Κορυδαλλού τερμάτισε 9ος μεταξύ 74 ομάδων από όλη την Αττική. Τα αποτελέσματα κάθε γύρου μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ και την τελική κατάταξη ΕΔΩ
 
 
Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Γυναικών Αττικής 2005

Ο Ε.Ε.Σ. Κορυδαλλού κατέκτησε σημειώνοντας μόνο νίκες το διασυλλογικό πρωτάθλημα γυναικών Αττικής. Στο πρωτάθλημα έλαβαν μέρος 14 ομάδες από όλη την Αττική. Τα αποτελέσματα κάθε γύρου μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ και την τελική κατάταξη ΕΔΩ
 
Ατομικό Πρωτάθλημα RAPID Αττικής 2005

Πρωταθλητής Rapid Αττικής για το 2005 αναδείχθηκε ο Nikoloz Managadge της Φ.Ο. "Επικοινωνία Ηρακλείου". Οι αγώνες διεξήχθησαν στο εντευκτήριο του Ε.Ε.Σ. Κορυδαλλού το Σάββατο 3 Δεκέμβρη 2005. Δείτε όλα τα αποτελέσματα και την τελική κατάταξη ΕΔΩ.
 
Μικτό Διασυλλογικό Νεανικό Πρωτάθλημα Αττικής 2005

Ο Ε.Ε.Σ. Κορυδαλλού κατέκτησε αήττητος το πιο σημαντικό νεανικό διασυλλογικό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Αττική (ηλικίες από 12 έως 18 ετών) και προκρίθηκε στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στις 16-18 Δεκέμβρη 2005, με στόχο όπως πάντα την πρώτη θέση. Δείτε τα αποτελέσματα όλων των ομάδων ανά γύρο ΕΔΩ
 
Αγωνιστικές Υποχρεώσεις Σεπτεμβρίου-Δεκεμβρίου 2005

Μικτό Διασυλλογικό Νεανικό Πρωτάθλημα Αττικής 2005  Έναρξη 25-09-2005
Διασυλλογικό Κύπελλο "Σπ. Μπίκος"  Έναρξη 06-11-2005
Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Γυναικών Αττικής 2005  Έναρξη 06-11-2005
Δείτε τις σχετικές προκηρύξεις στο site της ΕΣΣΝΑ
 
13ο Όπεν Διεθνές Τουρνουά Σκάκι "Τιμή στην Εθνική Αντίσταση"

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το καθιερωμένο ετήσιο Διεθνές Τουρνουά της Νίκαιας το οποίο και φέτος ήταν αφιερωμένο στην Εθνική Αντίσταση. Στο φετινό τουρνουά σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχών (339). Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι νεαροί σκακιστές και σκακίστριες του Συλλόγου που έλαβαν μέρος. Για περισσότερες πληροφορίες, αποτελέσματα, αλλά και παρτίδες επισκεφθείτε το επίσημο SITE των αγώνων.
 
Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ.ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 4η ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ ΕΘΝΙΚΗΣ 2005 !!
 
ELO β΄ Εξαμήνου 2005:

Δημοσιεύτηκαν οι βαθμοί αξιολόγησης του 2ου Εξαμήνου 2005. Παρακαλούνται όλοι οι σκακιστές του Συλλόγου να ελέγξουν τις παρτίδες στις οποίες αξιολογήθηκαν, στο site της ΕΣΟ http://www.chessfed.gr. Για τυχόν παραλήψεις να αποσταλεί mail στην Επικοινωνία του Site του Συλλόγου.
 
Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής 2005:

Ο Ε.Ε.Σ.Κ. για άλλη μια χρονιά συμμετείχε στο κορυφαίο διασυλλογικό πρωτάθλημα της χώρας. Διαβάστε εντυπώσεις και παραλειπόμενα από τον αρχηγό της αποστολής του Ε.Ε.Σ.Κ. και πρόεδρο του Συλλόγου Τάκη Νικολόπουλο. Α΄ Εθνική 2005.
Επίσημο site του Πρωταθλήματος http://www.chessfed.gr/teams2005
 
Ολοκληρώθηκαν τα Πανελλήνια Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα

Οι σκακιστές του Ε.Ε.Σ.Κ. Σισμάνης Άγγελος και Οικονομοπούλου Μαρία κατέκτησαν την τρίτη θέση στα Πανελλήνια πρωταθλήματα 2005.
Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στην επίσημη ιστοσελίδα των αγώνων.
http://www.chessfed.gr/neanika2005
 
M-TEL Masters Supertournament Sofia 2005:

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου και Διεθνής Διαιτητής Τάκης Νικολόπουλος ήταν ένας από τους τρεις διαιτητές στο ισχυρότερο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε φέτος στο κόσμο, το M-TEL Masters Supertournament, που έγινε στη Σόφια της Βουλγαρίας το διάστημα 11 με 22 Μαΐου.
Διαβάστε τις εντυπώσεις του ΕΔΩ
 
Ανοικτό Ατομικό Πρωτάθλημα Αττικής 2005:

Θριαμβευτική εμφάνιση των παικτών του Ε.Ε.Σ.Κ. Πρωταθλητής Αττικής ο Βασίλης Κοτρότσος, 2ος στην Αττική ο Κώστας Τσιάμης !!! Περισσότερα ΕΔΩ
Τελική κατάταξη Ανοικτού Ατομικού Πρωταθλήματος Αττικής 2005
 
Ο Ε.Ε.Σ.Κ. Κυπελλούχος Αττικής Φιλίας 2005 επιτυγχάνοντας το απόλυτο αποτέλεσμα με 7 νίκες σε ισάριθμους αγώνες !!! Περισσότερα ΕΔΩ
Τελική κατάταξη Κυπέλλου Αττικής Φιλίας 2005
 
Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα 2005:

Ο Άγγελος Σισμάνης 3ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής !!
Η Μαρία Οικονομοπούλου 2η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια !!
 
Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων 2005:

Την 3η θέση κατέκτησε ο Ε.Ε.Σ.Κ. στο Πρωτάθλημα Παίδων <16 Αττικής νικώντας τον Α.Σ. Παπάγου στον μικρό τελικό. Περισσότερα ΕΔΩ
Πληροφορίες για τις ομάδες που συμμετείχαν και την τελική κατάταξη στην ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ


Σκακιστικά Νέα και μαθήματα

Σκακιστικά νέα Chess24.gr

Το blog του

ΕΕΣ Κορυδαλλού


Photo Gallery