Θα μας βρείτε!

 

Μαλαγαρδή 9 (πρώην Ρούσβελτ), Κορυδαλλός

Σκακιστικές Διοργανώσεις

στην Ελλάδα

 

Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής
Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία

Σκακιστικές Διοργανώσεις

στον κόσμο

 

Παγκόσμια Σκακιστική Ομοσπονδία
ChessBase / Σκακιστική Ειδησεογραφία
Chess24 / Σκακιστική Ειδησεογραφία

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΤΣ:

Ε.Ε.Σ. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - Σ.Ο. ΛΑΡΝΑΚΑΣ

ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ: 4-4

Μια πρωτότυπη σκακιστική εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με το Σκακιστικό Όμιλο Λάρνακας.

Το Σάββατο 5 Γενάρη 2013 και ώρα 20:30, οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες μέσω διαδικτύου, σε ένα ματς επίδειξης που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε επίπεδο συλλόγων!

σκάκι στο διαδίκτυο, internet

Η σύνθεση των ομάδων θα είναι οκταμελής και θα αποτελείται από παιδιά των ακαδημιών των δύο συλλόγων, με ηλικία μικρότερη των 16 ετών. Ο χρόνος σκέψης έχει οριστεί σε 25 λεπτά για κάθε παίκτη με πρόσθετο χρόνο 10 δευτερολέπτων σε κάθε κίνηση.

Η υλοποίηση των παρτίδων θα πραγματοποιηθεί μέσω του παλαιότερου σκακιστικού server στο διαδίκτυο, το γνωστό freechess.org, το οποίο προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του εδώ και δεκαετίες. Αν και φιλική διοργάνωση θα υπάρχει διαιτητής και στις δύο πλευρές σε Ελλάδα και Κύπρο ώστε να διασφαλιστεί το αδιάβλητο των παρτίδων.

σκάκι στο διαδίκτυο, internet

Όποιος επιθυμεί μπορεί να παρακολουθήσει τη συνάντηση ζωντανά στο χώρο των αγώνων, το εντευκτήριο του ΕΕΣ Κορυδαλλού (Μαλαγαρδή 9, κοντά στην πλατεία Μέμου), αλλά και από υπολογιστή μιας και θα υπάρχει κάμερα που θα μεταδίδει εικόνα σε πραγματικό χρόνο! Παρακολουθήστε τη ζωντανή μετάδοση.

Πριν από τους αγώνες θα πραγματοποιηθεί εορταστική συνάντηση στο χώρο του εντευκτηρίου μας στην οποία είναι προσκεκλημένα όλα τα μέλη του Συλλόγου, αθλητές, γονείς και φίλοι! Παρακαλείστε να ενημερώσετε όσους περισσότερους μπoρείτε.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Σκακιστικής Ομοσπονδίας!

UPDATE: Δείτε φωτογραφίες και υλικό από την εκδήλωση.


Σκακιστικά Νέα και μαθήματα

Σκακιστικά νέα Chess24.gr

Το blog του

ΕΕΣ Κορυδαλλού


Photo Gallery