Θα μας βρείτε!

 

Μαλαγαρδή 9 (πρώην Ρούσβελτ), Κορυδαλλός

Σκακιστικές Διοργανώσεις

στην Ελλάδα

 

Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής
Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία

Σκακιστικές Διοργανώσεις

στον κόσμο

 

Παγκόσμια Σκακιστική Ομοσπονδία
ChessBase / Σκακιστική Ειδησεογραφία
Chess24 / Σκακιστική Ειδησεογραφία

Ο  Ε.Ε.Σ. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ  «ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ» 2005

 Για τρίτη φορά στα τελευταία τέσσερα χρόνια η ομάδα του Ε.Ε.Σ.Κορυδαλλού πήρε την πρώτη θέση στο Διασυλλογικό Κύπελλο «Αττικής Φιλίας», που διοργάνωσε η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής ( Ε.Σ.Σ.Ν.Α.) και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 9 Μαΐου 2005.

26 οκταμελείς ομάδες από 20 Συλλόγους της Αττικής συμμετείχαν στη διοργάνωση και αγωνίστηκαν με Ελβετικό σύστημα 7 γύρων. Η ομάδα του  Ε.Ε.Σ. Κορυδαλλού κατέκτησε αήτητη τη πρώτη θέση, σημειώνοντας 7 νίκες στους 7 αγώνες, αντιμετωπίζοντας τις ομάδες του Σ.Ο. Ικαρίας, του Α.Σ. Παπάγου, της Π.Σ. Περιστερίου, του Α.Ο. «Ζήνων» Γλυφάδας, του ΕΟΑΟ «Φυσιολάτρη» Νίκαιας και του ΑΦΜΟ «ΑΦΟΑΝ» Νίκαιας και συγκεντρώνοντας 14 βαθμούς και 43 πόντους.

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Π.Σ. Περιστερίου με 10 βαθ. και 38 πόντους και την τρίτη ο Α.Σ. Παπάγου με 10 βαθ. και 34.5 πόντους.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν με την ομάδα ήταν οι: Κώστας Τσιάμης, Άγγελος Σισμάνης, Γιάννης Κατσίρης, Σαράντος και Γιάννης Καπτανής, Δημήτρης Σαϊνίδης, Γιώργος Στεργιόπουλος, Θοδωρής Αργείτης, Μαρία Οικονομοπούλου, Ελένη Στούμπου, Ευαγγελία Μαγκλάρα, Παναγιώτης Χριστοδούλου, Γιώργος Χαροκοπάκης και Ναπολέων Γεωργίου.

Στη διοργάνωση συμμετείχε και δεύτερη ομάδα του Συλλόγου, λόγω της πληθώρας των σκακιστών που διαθέτει ο σύλλογος και λόγω της μεγάλης διάθεσης όλων να συμμετέχουν σε αγώνες, και η οποία κατάλαβε την 22η θέση με 4 βαθ. και 23.5 πόντους.


Σκακιστικά Νέα και μαθήματα

Σκακιστικά νέα Chess24.gr

Το blog του

ΕΕΣ Κορυδαλλού


Photo Gallery