Θα μας βρείτε!

 

Μαλαγαρδή 9 (πρώην Ρούσβελτ), Κορυδαλλός

Σκακιστικές Διοργανώσεις

στην Ελλάδα

 

Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής
Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία

Σκακιστικές Διοργανώσεις

στον κόσμο

 

Παγκόσμια Σκακιστική Ομοσπονδία
ChessBase / Σκακιστική Ειδησεογραφία
Chess24 / Σκακιστική Ειδησεογραφία

 Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΤΡΟΤΣΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 2005!

 Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΜΗΣ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ!

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι αθλητές του Ε.Ε.Σ. Κορυδαλλού που πήραν μέρος στο Ανοιχτό Ατομικό Πρωτάθλημα Αττικής 2005 – 9ο Ανοιχτό Τουρνουά  Ν. Ηρακλείου, που συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Ν. Ηρακλείου Αττικής, την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής (Ε.Σ.Σ.Ν.Α.) και τον Φ.Ο.Ν. «Επικοινωνία» Ηρακλείου.

Στους αγώνες, που διεξήχθησαν στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου και ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 9 Μαΐου, πήραν μέρος 216 σκακιστές και σκακίστριες (αριθμός ρεκόρ!!) από όλα τα Σωματεία της Αττικής αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Ο Βασίλης Κοτρότσος  με 7.5 βαθμούς στους 9 αγώνες κατέκτησε τη πρώτη θέση στο Πρωτάθλημα και αναδείχτηκε Πρωταθλητής Αττικής 2005, παίρνοντας έτσι και την πρόκριση για το Ανοιχτό Ατομικό Πρωτάθλημα Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο στην Καβάλα. Ο Κώστας Τσιάμης, με 7.5 βαθμούς κι αυτός, πήρε τη δεύτερη θέση, λόγω του χειρότερου συντελεστή ισοβαθμίας (η μεταξύ τους παρτίδα παίχτηκε τον τελευταίο γύρο και έληξε ισόπαλη μετά από μάχη!!).

Στους αγώνες συμμετείχαν και άλλοι αθλητές του Ε.Ε.Σ. Κορυδαλλού, που είχαν ικανοποιητικά αποτελέσματα. Ο Γιάννης Κατσίρης με 6.5 βαθμούς πήρε την 16η θέση, ο Παναγιώτης Χριστοδούλου με 5 βαθ. πήρε την 67η θέση, ο Γιώργος Χαροκοπάκης με 4 βαθ. πήρε την 129η θέση και ο  Ναπολέων Γεωργίου με 3.5 βαθ. πήρε την 144η θέση. Στο Τουρνουά την πρώτη θέση κατέκτησε ο Γεωργιανός Διεθνής Μαιτρ  Nikoloz  Managadze  με 8 βαθ. στους 9 αγώνες.


Σκακιστικά Νέα και μαθήματα

Σκακιστικά νέα Chess24.gr

Το blog του

ΕΕΣ Κορυδαλλού


Photo Gallery